Осоговски Јегер

No Rating Available

600 ден

Неверојатен микс од домашна ракија збогатен со Демјаница мед , природен антибиотик прополис, природен јод и повеќе од 50 лековити билки собрани од падините на Осоговските Планини како што се: мајчина душица, кантарион (жолт и црвен), магарешки трн, пелин, жалфија, ајдучка трава, нане, камилица, коприва, ментол, глог, боровинка, тегавец, цикорија, рузмарин, коњско опавче, глуварче, овчарска торбичка, подабиче, ирска мов и многу други лековити чаеви кои помагаат за:
✔️ болки во стомакот и регулирање на столица; хемороиди;
✔️ природен антидеприсив, против премореност, стрест и исцрпеност;
✔️ за детоксикација на организмот;
✔️за добар крвоток и работа на срцето;
✔️ против болна и долга менструација;
✔️ заболување и нарушена функција на жолчката и жолчните патишта...
* конзумирајте умерено*
Available Options
Quantity
  Category:

  Опис

  Неверојатен микс од домашна ракија збогатен со Демјаница мед , природен антибиотик прополис, природен јод и повеќе од 50 лековити билки собрани од падините на Осоговските Планини како што се: мајчина душица, кантарион (жолт и црвен), магарешки трн, пелин, жалфија, ајдучка трава, нане, камилица, коприва, ментол, глог, боровинка, тегавец, цикорија, рузмарин, коњско опавче, глуварче, овчарска торбичка, подабиче, ирска мов и многу други лековити чаеви кои помагаат за:
  ✔️ болки во стомакот и регулирање на столица; хемороиди;
  ✔️ природен антидеприсив, против премореност, стрест и исцрпеност;
  ✔️ за детоксикација на организмот;
  ✔️за добар крвоток и работа на срцето;
  ✔️ против болна и долга менструација;
  ✔️ заболување и нарушена функција на жолчката и жолчните патишта…
  * конзумирајте умерено*

  Дополнителни информации

  Пакување

  750мл