ShqipМакедонски јазик
Производи

Производи

Чоко Мед

350 ден600 ден

Мед со Цимет

350 ден600 ден

Мед со Таан

350 ден600 ден

Мед со семе од коприва

350 ден600 ден

Мед со Полен

500 ден950 ден

Мед со Ленено семе

350 ден600 ден

Мед со Јод

400 ден600 ден

Мед со Ѓумбир

350 ден600 ден
Priroden-med-so-bagrem-
Нема залиха

Прополис

100 ден150 ден

Пита Саќе

700 ден

Перга

250 ден

Матична млеч

950 ден1,900 ден