• bronho_med

Бронхо Мед

Бронхо медот на Демјаница е природен и уникатен лек за олеснување на сите тегобии при дишењето од токсини и секрети, обезбедувајки слободно и непречено дишење.

  • Помага за акутен и хроничен бронхитис;

  • Ја ублажува и ослободува кашлицата;

  • Ги ослободува болките во грлото и синусите;

  • Се користи прoтив грип и вируси;

  • Се препорачува за пушачи;

Употреба:

  • за возрасни 2-3 лажици дневно;

  • За деца по 1-2 мали лажици дневно;

Пред употреба да се промеша.

Не се препорачува на деца помали од 7 години.

Состав: природен мед, суров прополис, пчелина перга, полен, ѓумбир и бел синап.

Цена за 1кг бронхо мед е 700денари

700 ден