• taan
  • Priroden-med-taan_malo

Мед со Таан

Медот е ризница на витамини и минерали додека пак сусамот е извор на калциум, железо, магнезиум, манган. Оваа смеса има изобилие на витамини А, Е и Б, минерали како и омега 3 и омега 6 масни киселини. Заради високата хранлива вредност на оваа смеса се препорачува да се конзумира наутро на гладен стомак.

350 ден600 ден

Опис

Дополнителни информации

Пакување

0,5kg, 1kg