ПРИРОДЕН МЕД ВО МЕЧИЊА

Природен ливадски мед добиен од нектар од многубројни цветови, полн со витамини и минерали кој со својот прекрасен вкус и арома физиолошки одговара на потребите на целиот организам.

     Секојдневно користење на медот е најдобриот начин да си искористат неговите лековити својства, затоа се препорачува за сите возрасти.

Нето: 300gr.

250 ден

Дополнителни информации

Пакување

300g