ShqipМакедонски јазик
Восочни Капачиња

Восочни Капачиња

600 ден

Со џвакање мед со восочни капачиња во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќето од природен восок.

Priroden-med-so-kapacinja

600 ден

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра vosocni Категорија Tag:

Детален опис