ShqipМакедонски јазик
Мед со Саќе

Мед со Саќе

500 ден

Со џвакање мед со саќе во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои
ѓи содржи медот и саќето од природен восок.

med-sake

500 ден

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра sak-med Категорија Ознаки

Детален опис

Пакување

1kg