ShqipМакедонски јазик
Мајчина Душица Мед

Мајчина Душица Мед

450 ден

Мајчина Душица мед на Демјаница се користи секојдневно за зајакнување на имунитетот, одлично средство е за смирување на нервите,овозможува добар сон, ја ублажува главоболката и е голем борец против анксиозноста.

Секојдневно користење на мед е најдобриот начин да се искористат неговите лековити својства, затоа се препорачува за сите возрасти да се користи поредовно.

Priroden-med-majcina--dusica

450 ден

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра majcina-dusica Категорија Ознаки

Детален опис