ShqipМакедонски јазик
Ливадски Мед

Ливадски Мед

450 ден

Ливадскиот мед на Демјаница е инзвонредна храна која со својот прекрасен вкус и арома физиолошки одговара на потребите на целиот организам преку целиот ден. Бојата на ливадскиот мед е со златно жолта боја па се до светло – црвени нијанси.
Пчелите работнички го собиваат нектарот од ливадските предели во кои се наоѓаат пчеларниците , го предаваат на пчелите складирачки и со своите ензими го преработуваат во мед кој потоа го складираат во восочните ќелии.

Достапност: Има залиха

Livadski med Ливадски мед

450 ден

Достапност: Има залиха

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра livadski Категорија Ознаки

Детален опис