ShqipМакедонски јазик
Мед со Ѓумбир

Мед со Ѓумбир

350 ден600 ден

Пакување
Изберете пакување
med-gumbir-priroden

350 ден600 ден

Отстрани

Комбинацијата со мед и ѓумбир делува мошне ефикасно обезбедувајќи инстантно намалување на симптомите на кашлица и го штити организамот од сите видови на настинки.

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра med-gjumbir Категорија Ознаки

Детален опис

Дополнително

Тежина Не е достапно
Пакување

0,5kg, 1kg