Багрем-Чалија Мед

Багрем-Чалија Мед

400 ден

Медот од Багрем и Чалија го зајакнува имунолошкиот систем и помага за зголемување на физичката и менталнат сила.

Секојдневно користење на мед е најдобриот начин да се искористат неговите лековити својства, затоа се препорачува за сите возрасти да се користи поредовно.

Priroden-med-so-bagrem-

400 ден

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра med-bagrem-cajlija Категорија Ознаки

Детален опис