ShqipМакедонски јазик
Чоко Мед

Чоко Мед

350 ден600 ден

Пакување
Изберете пакување
priroden-med-coko

350 ден600 ден

Отстрани

Совршен микс на природен мед, одбрани лешници и какао е производот на Демјаница чоко мед создаден за сите возрасти посебно за најмладите. Оваа комбинација претставува изворн на енергија за сите спортски или умствени активности.

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра coko-med Категорија Ознаки

Детален опис

Дополнително

Пакување

0,5kg, 1kg