Осоговски Јегер

Неверојатен микс од домашна ракија збогатен со Демјаница мед , природен антибиотик прополис, природен јод и повеќе од 50 лековити билки собрани од падините на Осоговските Планини како што се: мајчина душица, кантарион (жолт и црвен), магарешки трн, пелин, жалфија, ајдучка трава, нане, камилица, коприва, ментол, глог, боровинка, тегавец, цикорија, рузмарин, коњско опавче, глуварче, овчарска торбичка, подабиче, ирска мов и многу други лековити чаеви кои помагаат за:

600 ден

Опис

Дополнителни информации

Пакување

750мл