ShqipМакедонски јазик
Пита Саќе

Пита Саќе

700 ден

Саќето е смеса составена од пчелин восок во кој пчелите складираат мед и полен, но се несат и ларви во шестоаголните ќелии од кои потоа се раѓаат пчелни работнички.

700 ден

во Кошничка
Купи веднаш
Категорија Ознаки

Детален опис

Пакување

1kg