ShqipМакедонски јазик
Прополис

Прополис

100 ден150 ден

Пакување
Изберете пакување

100 ден150 ден

Отстрани

Прополисот ( Природен Антибиотик ) е природна храна и лек кој делува антивирусно, анестетичко, антибактериско и регенеративно му помага на целиот организам.
Уште од најрани години лугето ги искористуваат придобивките што ги има прополисот.
Прополисот претставува природна смолеста супстанца што пчелите ја собираат заедно со нектар и полен, а потоа ја преработуваат користејќи го секретот од нивните жлезди.

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра N/A Категорија Ознаки

Детален опис

Дополнително

Пакување

10ml., 20ml – спреј, 20ml.