ShqipМакедонски јазик
Мед со Цимет

Мед со Цимет

350 ден600 ден

Пакување
Изберете пакување
Priroden-med-cimet

350 ден600 ден

Отстрани

Комбинација на природен мед со цимет е смртоносно оружје за вирусите и исто така е еликсир за младоста. Двата производи се традиционални на сите континенти и добро познати на старите цивилизации во Европа, Индија како и Кина.

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра med-cimet Категорија Ознаки

Детален опис

Дополнително

Пакување

0,5kg, 1kg