ShqipМакедонски јазик
Мед со Јод

Мед со Јод

400 ден600 ден

Пакување
Изберете пакување
med_jod_

400 ден600 ден

Отстрани

Медојод е природен сируп добиен од мед и од одбрани органски млади ореви соберени од еколошките предели на Осоговските Планини.

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра med-jod Категорија Ознаки

Детален опис

Дополнително

Пакување

370ml, 720ml