ПРОСТАТА МЕД

Простата Мед на Пчеларник Демјаница е природен и ефективен лек кој со своите состојки позитивно делува за намалување на простата.

  • делува за зголемување плодноста и на потенцијата;

  • против често ноќно мокрење;

  • против уринарни инфекции;

  • природен афродизијак;

Пред употреба да се промеша.

Се препорачува на машки лица постари од 40 години.

Состав: природен мед, пчелина перга, полен ( цветен прав ) и семки од тиква.

Цена за 1кг. Простата мед е 800 денари.

800 ден

ПРОСТАТА МЕД