ShqipМакедонски јазик
Матична млеч

Матична млеч

950 ден1,900 ден

Пакување
Изберете пакување
maticen-mlec

950 ден1,900 ден

Отстрани

Мед помешан со млеч заедно со прополис, полен или перга во договор со купувачот
Пчелино млеко или Кралска храна се имињата на најблагодетниот пчелин производ!!!

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра N/A Категорија Ознаки

Детален опис

Дополнително

Пакување

0.5 кг мед + 5г млеч, 1 кг мед + 10г млеч, 10 грама