ShqipМакедонски јазик
Перга

Перга

250 ден

Пакување
10 грама
Perga

250 ден

Отстрани

ФЕРМЕНТИРАН ПОЛЕН ИЛИ ПЧЕЛИН ЛЕБ

Пергата е многу квалитетен и здрав пчелин производ. Пчелата со своите ензими и со помош на микроклимата во самата пчела, поленот го складираат во восочните ќелии во кои после некое време тој созрева и ферментира во што прераснува во Перга.

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра N/A Категорија Tag:

Детален опис

Дополнително

Пакување

10 грама