Мед со семе од коприва

Мед со семе од коприва

400 ден600 ден

Пакување
1kg
Мед со семе од коприва

400 ден600 ден

Отстрани

Семето од коприва помешано со природен мед е одлична лековита комбинација за јакнење и прочистување на крвта. Медот со семе од коприва е извор на витамини и минерали како што се витамин Б,Ц,Д,Е како и калиум, железо, магнезиум, цинк, манган, бакар и други …
Медот со семе од коприва помага при:

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра med-kopriva Категорија

Детален опис

Семето од коприва помешано со природен мед е одлична лековита комбинација за јакнење и прочистување на крвта. Медот со семе од коприва е извор на витамини и минерали како што се витамин Б,Ц,Д,Е како и калиум, железо, магнезиум, цинк, манган, бакар и други …
Медот со семе од коприва помага при:

– јакнење и прочистување на крвта;
– анемија и недостиг на железо;
– настинки и против алергиски реакции;
– го намалува уморот и зголемува имунитетот ;
– помага за регулирање на нивото на холестеролот и триглицеридите во крвта;

Дополнително

Weight N/A
Пакување

0,5kg, 1kg