ShqipМакедонски јазик
Планински Мед

Планински Мед

450 ден

Планинскиот мед на Демјаница има големо антибактериско и антивоспалително дејство, помага против воспалување на грлото, кашлица и синуси. Се користи за зајакнување на имунитетот и при проблеми со респираторниот систем.

Секојдневно користење на мед е најдобриот начин да се искористат неговите лековити својства. Планинскиот мед се препорачува за повозрасните групи на луѓе, физички активни лица и спортисти.

Planinski_med

450 ден

во Кошничка
Купи веднаш
Шифра planinski Категорија Ознаки

Детален опис

Пакување

1kg